07.03.2024

Mięso w kuchni włoskiej

Kurs dla profesjonalistów


19.03.2024

Pizza Rzymska od podstaw

Kurs dla profesjonalistów


26.03.2024

Wiosenne sałatki makaronowe

Kurs dla profesjonalistów


27.03.2024

Makarony zapiekane

Kurs dla profesjonalistów


28.03.2024

Kuchnia włoska od podstaw

Kurs dla profesjonalistów


Archiwum kursów

DESERY

MAKARONY

Najbliższy kurs
26.03.2024
rezerwuj miejsce

MIĘSO

Najbliższy kurs
07.03.2024
rezerwuj miejsce

RYBY I OWOCE MORZA

Pizza Suppli’ i Arancini

Najbliższy kurs
19.03.2024
rezerwuj miejsce

Triangoli z borowikami i czarną truflą

Girasoli z bazylią i grillowanymi warzywami

Ravioli z Ricottą i szpinakiem

Paccheri all’Amatriciana

Kalmary faszerowane w sosie pomidorowym

Farfalle z pesto al basilico

Paccheri z krewetkami i oliwkami Riviera

Wieżyczka z łososiem na Pane Carasau

Tagliatelle al nero di seppia z tuńczykiem i pomidorkami koktajlowymi

Spaghetto quadrato z mątwą i z pesto ze szparagów

Spaghetti z pesto z bazylii

Spaghetti alla Carbonara

Soutè z małż

Soutè z muli

Rigatoni alla Gricia

Orecchiette z guanciale, brokułami i płatkami Pecorino Romano

Ośmiornica z 'nduja

Linguine z pesto Genovese

Gnocchi z 4 serami

Gnocchi z ragù

Aglio, olio e peperoncino na carpaccio z krewetek

07.03.2024

Mięso w kuchni włoskiej

Kurs dla profesjonalistów


19.03.2024

Pizza Rzymska od podstaw

Kurs dla profesjonalistów


26.03.2024

Wiosenne sałatki makaronowe

Kurs dla profesjonalistów


27.03.2024

Makarony zapiekane

Kurs dla profesjonalistów


28.03.2024

Kuchnia włoska od podstaw

Kurs dla profesjonalistów


KONIECZNIE POZNAJ

NASZYCH PARTNERÓW

ZAPISZ SIE NA NASZ

NEWSLETTER