ZAPRASZAMY NA KURSY GOTOWANIA

W NASZEJ AKADEMII
22.09.2021

Risotto

Kurs dla profesjonalistów


27.09.2021

Mięso

Kurs dla pasjonatów


01.10.2021

Ravioli ręcznie robione

Kurs dla profesjonalistów


25.10.2021

Trufle od podstaw

Kurs dla profesjonalistów


04.11.2021

Ravioli ręcznie robione

Kurs dla profesjonalistów


03.12.2021

Włoskie przystawki świąteczne

Kurs dla profesjonalistów


03.12.2021

Świąteczno-sylwestrowe przystawki z owoców morza

Kurs dla pasjonatów


07.12.2021

Świateczne propozycje pierwszych dań

Kurs dla pasjonatów


15.12.2021

Menu świąteczne -ryby

Kurs dla profesjonalistów


20.12.2021

Gnocchi i Chicche ziemniaczane

Kurs dla profesjonalistów


21.12.2021

Włoskie desery monoporcje i w słoiczkach

Kurs dla profesjonalistów


13.01.2022

Carpaccio i sałatki z ryb

Kurs dla profesjonalistów


18.01.2022

Kalmary i łosoś

Kurs dla pasjonatów


19.01.2022

Risotto

Kurs dla profesjonalistów


20.01.2022

Risotto- magiczny smak

Kurs dla pasjonatów


25.01.2022

Morskie bogactwo

Kurs dla pasjonatów


03.02.2022

Ravioli ręcznie robione -Kurs dla dzieci

Kurs dla dzieci


03.02.2022

Ravioli ręcznie robione

Kurs dla profesjonalistów


07.02.2022

Włoskie desery dla dzieci

Kurs dla dzieci


08.02.2022

Dania z surowych ryb

Kurs dla profesjonalistów


09.02.2022

Mięso

Kurs dla profesjonalistów


09.02.2022

Pizza okrągła dla dzieci

Kurs dla dzieci


22.02.2022

Przystawki po włosku

Kurs dla profesjonalistów


23.02.2022

Makarony z pieca

Kurs dla profesjonalistów


09.03.2022

Wiosenne makarony

Kurs dla profesjonalistów


11.03.2022

Gnocchi

Kurs dla profesjonalistów


17.03.2022

Przystawki z owoców morza

Kurs dla profesjonalistów


18.03.2022

Dania z grillowanych ryb

Kurs dla profesjonalistów


21.03.2022

Mięso

Kurs dla pasjonatów


29.03.2022

Makarony zapiekane

Kurs dla pasjonatów


29.03.2022

Suppli' i Arancini

Kurs dla profesjonalistów


30.03.2022

Steki z grilla

Kurs dla profesjonalistów


07.04.2022

Włoska pizza

Kurs dla pasjonatów


13.04.2022

Makarony zapiekane

Kurs dla profesjonalistów


14.04.2022

Pesto

Kurs dla pasjonatów


14.04.2022

Grillowane i zapiekane owoce morza

Kurs dla profesjonalistów


20.04.2022

Sałatki i krem z owoców morza

Kurs dla profesjonalistów


21.04.2022

Klasyka kuchni włoskiej

Kurs dla profesjonalistów


25.04.2022

Suppli' i Arancini

Kurs dla profesjonalistów


28.04.2022

Owoce Morza

Kurs dla pasjonatów


28.04.2022

Risotto

Kurs dla profesjonalistów


10.05.2022

Krewetki i langustynki od podstaw

Kurs dla pasjonatów


12.05.2022

Klasyka włoskich makaronów

Kurs dla profesjonalistów


19.05.2022

Street Food all'Italiana

Kurs dla profesjonalistów


20.05.2022

Pizza okrągła

Kurs dla pasjonatów


26.05.2022

Finger Food w stylu włoskim

Kurs dla profesjonalistów


26.05.2022

Dzień mamy - dzieci

Kurs dla dzieci


27.05.2022

Dzień mamy - dorośli

Kurs dla pasjonatów


31.05.2022

Mule

Kurs dla pasjonatów


07.06.2022

Morskie Antipasti

Kurs dla profesjonalistów


08.06.2022

Klasyka kuchni włoskiej

Kurs dla pasjonatów


14.06.2022

Letnie makarony

Kurs dla pasjonatów


15.06.2022

Pizza Rzymska

Kurs dla profesjonalistów


21.06.2022

Owoce Morza i Ryby

Kurs dla pasjonatów


22.06.2022

Letnie makarony

Kurs dla profesjonalistów


04.07.2022

Letnie przystawki

Kurs dla profesjonalistów


07.07.2022

Carpaccio z ryb

Kurs dla profesjonalistów


11.07.2022

Desery

Kurs dla profesjonalistów


14.07.2022

Makarony na zimno

Kurs dla profesjonalistów


15.07.2022

Pesto

Kurs dla profesjonalistów


26.07.2022

Owoce Morza

Kurs dla profesjonalistów


28.07.2022

Ośmiornica

Kurs dla profesjonalistów


29.07.2022

Dorada i Okoń morski

Kurs dla profesjonalistów


kolejne terminy pojawią się niebawem

Przedstawiamy listę archiwalnych kursów, które już się skończyły. Ale nadal możesz zapoznać się z ich programem. W razie chęci uczestnictwa w takim kursie prosimy o kontakt.
ZAPISZ SIE NA NASZ

NEWSLETTER

KONIECZNIE POZNAJ

NASZYCH PARTNERÓW