ZAPRASZAMY NA KURSY GOTOWANIA

W NASZEJ AKADEMII
Tagliatelle nero di seppia z prawdziwkami i krewetkami argentyńskimi

Gnocchi z dynią, speckiem i płatkami Pecorino Romano

Składniki na porcję:

Nasze składniki

  • 180 g gnocchi
  • 100 g dyni
  • 25 g specku
  • 10 g Pecorino Romano
  • 15 g pomidorków koktajlowych
  • 10 ml oliwy z oliwek extra vergine

Wszystkie produkty dostępne na millesaporisklep.pl

Przygotowanie:
  1. Pokrój dynię i speck w cienkie paski, podsmaż speck na oliwie, usuń go z patelni.
  2. Na tym samym tłuszczu podsmaż dynię, podlej wodą, aby zmiękła. Dodaj pomidorki i speck.
  3. Ugotuj gnocchi al dente, przełóż na patelnię, wymieszaj z sosem.
  4. Podawaj na talerzu, udekorowane Pecorino Romano i skropione oliwą z oliwek.
JEŚLI ZAINTERESOWAŁ CIĘ NASZ PRZEPIS I CHCESZ BYĆ PROFESJONALISTĄ JAK NASZ CHEF NESTOR GROJEWSKI DOŁĄCZ DO NASZEGO KURSU!

KONIECZNIE SPRAWDŹ

Spodobał ci się przepis i chciałbyś  więcej  tradycjonalnej włoskiej kuchni w Twojej restauracji lub w zaciszu domowym!? Sprawdź nasz kalendarz, wybierz dzień i kurs a resztę pozostaw naszym umiejętnościom!

SPRAWDŹ NASZ

KALENDARZ KURSÓW

22.09.2021

Risotto

Kurs dla profesjonalistów

cena

300PLN


01.10.2021

Ravioli ręcznie robione

Kurs dla profesjonalistów

cena

300PLN


04.11.2021

Ravioli ręcznie robione

Kurs dla profesjonalistów

cena

300PLN


03.12.2021

Włoskie przystawki świąteczne

Kurs dla profesjonalistów

cena

300PLN


03.12.2021

Świąteczno-sylwestrowe przystawki z owoców morza

Kurs dla pasjonatów

cena

190PLN


07.12.2021

Świateczne propozycje pierwszych dań

Kurs dla pasjonatów

cena

190PLN


KONIECZNIE POZNAJ

NASZYCH PARTNERÓW