ZAPRASZAMY NA KURSY GOTOWANIA

W NASZEJ AKADEMII
SPRAWDŹ

NASZE PRZEPISY

Tutaj poznasz regionalne przepisy, które wchodzą w skład tradycjonalnej włoskiej kuchni. Poprowadzimy Cię krok po kroku w ten magiczny pełen smaków włoski świat.

Jesteś gotowy? Sei pronto?

Triangoli z borowikami i czarną truflą
Girasoli z bazylią i grillowanymi warzywami
Ravioli z Ricottą i szpinakiem
Paccheri all’Amatriciana
Kalmary faszerowane w sosie pomidorowym
Farfalle z pesto al basilico
Paccheri z krewetkami i oliwkami Riviera
Gnocchi z ragù
Gnocchi z 4 serami
Linguine z pesto Genovese
Ośmiornica z 'nduja
Orecchiette z guanciale, brokułami i płatkami Pecorino Romano
Rigatoni alla Gricia
Soutè z muli
Soutè z małż
Aglio, olio e peperoncino na carpaccio z krewetek
Wieżyczka z łososiem na Pane Carasau
Spaghetti z pesto z bazylii
Spaghetti alla Carbonara
Tagliatelle al nero di seppia z tuńczykiem i pomidorkami koktajlowymi
Spaghetto quadrato z mątwą i z pesto ze szparagów
ZAPISZ SIE NA NASZ

NEWSLETTER

KONIECZNIE POZNAJ

NASZYCH PARTNERÓW