ZAPRASZAMY NA KURSY GOTOWANIA

W NASZEJ AKADEMII

Triangoli z borowikami i czarną truflą

Składniki na 1 porcje:

Nasze składniki

  • 125g Triangoli z borowikami i czarna trufla Bertagni
  • 6g Masła z czarnymi truflami
  • 10g Grana Padano DOP
  • Sól

Wszystkie produkty dostępne na millesaporisklep.pl

Triangoli z borowikami i truflami Bertagni
Masło z czarna truflą Jimmy Tartufi
Grana Padano DOP
Sól morska drobna 1KG
PRZYGOTOWANIE:

Solimy wodę i doprowadzamy ją wrzenia, wrzucamy nasze Triangoli gotujemy 4-5 min., aż będzie al dente. Równocześnie na patelni rozpuszczamy masło. Ugotowany makaron łączymy z masłem, podlewamy odrobiną wody z makaronu i redukujemy aby powstał kremowy sos. Przekładamy nasze danie na talerz i posypujemy świeżo startym Grana Padano DOP.

I VOILA! DANIE GOTOWE!

JEŚLI ZAINTERESOWAŁ CIĘ NASZ PRZEPIS I CHCESZ BYĆ PROFESJONALISTĄ JAK NASZ CHEF NESTOR GROJEWSKI DOŁĄCZ DO NASZEGO KURSU!

KONIECZNIE SPRAWDŹ

Spodobał ci się przepis i chciałbyś  więcej  tradycjonalnej włoskiej kuchni w Twojej restauracji lub w zaciszu domowym!? Sprawdź nasz kalendarz, wybierz dzień i kurs a resztę pozostaw naszym umiejętnościom!

SPRAWDŹ NASZ

KALENDARZ KURSÓW

22.09.2021

Risotto

cena

300PLN


27.09.2021

Mięso

cena

190PLN


01.10.2021

Ravioli ręcznie robione

cena

300PLN


25.10.2021

Trufle od podstaw

cena

300PLN


04.11.2021

Ravioli ręcznie robione

cena

300PLN


03.12.2021

Włoskie przystawki świąteczne

cena

300PLN


KONIECZNIE POZNAJ

NASZYCH PARTNERÓW