ZAPRASZAMY NA KURSY GOTOWANIA

W NASZEJ AKADEMII

Triangoli z borowikami i czarną truflą

Składniki na 1 porcje:

Nasze składniki

  • 125g Triangoli z borowikami i czarna trufla Bertagni
  • 6g Masła z czarnymi truflami
  • 10g Grana Padano DOP
  • Sól

Wszystkie produkty dostępne na millesaporisklep.pl

Triangoli z borowikami i truflami Bertagni
Masło z czarna truflą Jimmy Tartufi
Grana Padano DOP
Sól morska drobna 1KG
PRZYGOTOWANIE:

Solimy wodę i doprowadzamy ją wrzenia, wrzucamy nasze Triangoli gotujemy 4-5 min., aż będzie al dente. Równocześnie na patelni rozpuszczamy masło. Ugotowany makaron łączymy z masłem, podlewamy odrobiną wody z makaronu i redukujemy aby powstał kremowy sos. Przekładamy nasze danie na talerz i posypujemy świeżo startym Grana Padano DOP.

I VOILA! DANIE GOTOWE!

JEŚLI ZAINTERESOWAŁ CIĘ NASZ PRZEPIS I CHCESZ BYĆ PROFESJONALISTĄ JAK NASZ CHEF NESTOR GROJEWSKI DOŁĄCZ DO NASZEGO KURSU!

KONIECZNIE SPRAWDŹ

Spodobał ci się przepis i chciałbyś  więcej  tradycjonalnej włoskiej kuchni w Twojej restauracji lub w zaciszu domowym!? Sprawdź nasz kalendarz, wybierz dzień i kurs a resztę pozostaw naszym umiejętnościom!

SPRAWDŹ NASZ

KALENDARZ KURSÓW

08.09.2022

Nadziewane Makarony BERTAGNI

cena

400PLN


13.12.2022

Makarony Świąteczne

cena

400PLN


14.12.2022

Włoskie zupy

cena

400PLN


29.11.2022

Makarony z owocami morza

cena

400PLN


28.11.2022

Makarony z rybami

cena

400PLN


20.12.2022

Dania rybne

cena

400PLN


KONIECZNIE POZNAJ

NASZYCH PARTNERÓW